Kerstcadeau tips voor je vriendin

Kerstcadeau tips voor je vriendin: dit geeft haar een boost 

Zit jij nog met je handen in het haar omdat je niet weet wat je voor kerst moet kopen voor je vriendin, zus, dochter of vrouw? Of wil je jezelf graag een kerstcadeau doen om wat beter voor je lichaam te zorgen? We got you, lees snel verder voor onze kerstcadeau tips! 

Als vrouw is het belangrijk om jouw cyclus zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit heeft allerlei voordelen: een (meer) regelmatige cyclus, minder PMS klachten, minder buikpijn en bijvoorbeeld een betere huid en nagels. Goed voor jezelf en je cyclus zorgen kan best uitdagend zijn. Wanneer je veel stress ervaart is dit nog uitdagender. De nummer 1 verstoorder van je hormoonhuishouding is namelijk stress… Ontspannen en verwenmomentjes zijn dus een must. Hier onze kerstcadeau tips:

Flowee spijkermat

Wij raden iedereen aan om een spijkermat te hebben. Dit matje helpt op een simpele manier je zenuwstelsel te kalmeren! De Flowee spijkermat is een speciale prana mat met duizenden acupressuur-puntjes. Deze puntjes stimuleren je zenuwen op een positieve manier en verbeteren de bloedcirculatie. Daarnaast draagt het bij aan een beter herstel, diepere slaap, meer energie en aan de productie van gelukshormonen zoals endorfine en oxytocine, waardoor je je gelukkiger en rustiger voelt. Na een drukke dag of op een moment van weinig energie kan het helpen om 10 à 20 minuten op de spijkermat te gaan liggen!

Hittepit kersenpittenkussen

De hittepit is perfect voor warme organen, en voor het verzachten van menstruatiepijn en buikpijn. Het hittepit kussentje vormt direct naar je lichaam! De warmte van het pittenkussen is fijn, want warmte stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren en is belangrijk voor het vrouwelijk zenuwstelsel. Een warme baarmoeder kan ook helpen als je een kinderwens hebt. Kou daarentegen, geeft je lichaam stress, wat je juist wil voorkomen. De hittepit is een 100% natuurlijk product gemaakt van kersenpitten. Je warmt hem eenvoudig op en hij blijft een lange tijd warm. Genieten, zeker nu het zo koud is!

Wake up light

Je dag en nacht ritme en slaapkwaliteit zijn ontzettend belangrijk voor je hormonale gezondheid. Een wake up light helpt rustig ontwaken, zonder een opgejaagd gevoel. Sommige lampen hebben ook een zonsondergang functie, welke je helpt bij het in slaap vallen. Het zachte licht is ook fijn om bij te lezen en tot rust te komen voor het slapen gaan. Een goed bioritme, ondersteunt met deze lamp, zorgt voor sneller inslapen en beter doorslapen. Hierdoor word je uitgeruster wakker! 

Spiraalsnijder

Gezond eten doet wonderen voor de hormonale gezondheid. Een van de dingen die helpt is het eten van meer (biologische) groenten. Een spiraalsnijder helpt je om bewuster te koken en stiekem meer groenten toe te voegen een je maaltijden. Bijvoorbeeld omdat je je spaghetti vervangt door courgetti (sliertjes courgette). Je houdt daarmee ook je bloedsuikerspiegel meer in balans omdat je minder koolhydraten eet. Ook voor de lastige groenten eters een succescadeau!