Top 3 beautyproducten

Top 3 beauty producten voor een gezonde hormoonbalans

Wist je dat alles wat je op je lichaam smeert, onder je oksel spuit of in je haar doet invloed heeft op jouw hormoonhuishouding? Je huid is namelijk je grootste orgaan en laat chemicaliën in producten gemakkelijk door. Verandering begint bij bewuste keuzes maken. Je hoeft zeker niet je hele beautycase in een keer leeg te gooien en opnieuw te beginnen. Maar, beetje bij beetje veranderen doet al wonderen! Wil jij deze kerst iemand op weg helpen of jezelf verwennen? Dit is onze top 3 beauty producten! 

CeraVe Moisturiser (dag- en nachtcreme)

Vrijwel iedereen start en eindigt hun dag met een crème. Een goed product als dag- en nachtcrème is dus een goed begin. Deze moisturiser CeraVe is troepvrij en zeer zacht voor de huid én beschikbaar voor een klein prijsje.

Lippenbalsem

Zeker tijdens de koude wintermaanden, heb je last van droge lippen en ben je misschien geneigd om je lippen regelmatig in te smeren. Dat kan helpend zijn, mits je het juiste product gebruikt! Want wist je dat je in je leven zo’n 2 tot 4 kilo aan lipcosmetica opeet…? Gebruik daarom een balsem van natuurlijke ingrediënten. Hieronder onze twee favorieten:

Natuurlijke deodorant

Onze huid is ons grootste orgaan, met vele functies. Een van die functies is het opnemen en afscheiden van stoffen. Extra belangrijk dus, om te zorgen dat de stoffen die jij in contact brengt met je huid, je huid en gezondheid respecteren. In veel deodorants vind je aluminiumchloride, deze stof wil je echter vermijden! Het is inmiddels bekend dat deze stof kankerverwekend is. Gebruik daarom een deodorant met natuurlijke stoffen, die je huidfunctie intact laten. Zoals de deo’s van de The Lekker Company of Zeepziederij Borssenburg. 

Deodorant zeepziederij Borssenburg

Dit waren onze top 3 beauty producten om in ieder geval mee te beginnen. Ben je benieuwd naar andere producten die TBW approved zijn? Neem dan eens een kijkje op onze favorieten pagina!