Over ons

Over ons

Waarom leren we als vrouw zo weinig over ons eigen lichaam? Hoe onze cyclus werkt, wat de anticonceptiepil met je lichaam doet of hoe stress je hormoonhuishouding volledig overhoop kan gooien? De zoektocht naar (meer) informatie rondom deze onderwerpen begon bij ons na de diagnose PCOS. Met ons platform The Balanced Women delen wij onze ervaringen en creëren we bewustzijn rondom het belang van hormonale balans en de invloed van voeding, bewegen, ontspanning en mindset. Onze missie is om jou te helpen in jouw weg richting hormonale balans. Kennis en empowerment, dat gunnen wij jou ook!

Onze missie: meer vrouwen met verbeterde hormoonbalans

Wij willen bewustzijn creëren rondom het belang van hormonale balans en de invloed van voeding, bewegen, ontspanning, supplementen en mindset. We delen ervaringen, laagdrempelige informatie, praktische tips en handvatten voor vrouwen die graag actief aan de slag willen met hun hormonale klachten.

wie is Ilya

Ilya de Groot

Ilya is oprichter van The Balanced Women. Als psycholoog weet ze hoe belangrijk mentale balans is. Wanneer jouw hormonen uit balans zijn is het lastig om mentaal en lichamelijk in balans te blijven. Daarom is terug naar de kern belangrijk; wat heeft jouw lichaam nodig? Via The Balanced Women inspireert ze je graag met haar ervaringen, tips en favoriete producten!

wie is lisa

Lisa den Boer

Lisa is oprichter van The Balanced Women, ze gelooft in de kracht van content: taboe doorbreken, motiveren en inspireren. Voor The Balanced Women focust ze zich op duidelijke en interessante content, eindredactie en productie. Via The Balanced Women bieden we jullie graag de juiste kennis, zodat je steeds beter weloverwogen keuzes kan maken en goed voor jezelf kan zorgen! 

 

Met ons in contact komen? Mail naar thebalancedwomen@gmail.com